Velkommen til nye spk.no:

Du er sjefen!

Dette er historien om da vi lot brukerne bestemme hva vi skulle gjøre. Eller: Historien om nye spk.no.

Nå lanserer vi spk.no i ny drakt. Innholdet er langt på vei det samme, men hele nettstedet er bygget på nytt. Hele veien har vi satt deg som bruker i sentrum: Vi vil at du enkelt skal finne svar på nettopp det du lurer på – enten det er generell informasjon eller opplysninger om nettopp ditt medlemsforhold.

Bedre på mobil

Stadig flere av brukerne våre besøker oss fra mobiltelefon. Det har vi nå tatt henyn til: Nye spk.no er utviklet etter mobil først-prinsippet, med mobiltilpasning av bilder, menystruktur og innhold. Besøk på spk.no fra en pc eller nettbrett fungerer likevel like godt, fordi nettsiden tilpasser seg skjermstørrelsen.

Skjermdump mobil
Eksempel på forsiden på spk.no på mobiltelefon.

Flertallet bestemmer

Også i presentasjon og prioritering av innhold, har vi skjelt kraftig til brukerbehov: Det brukerne søker mest etter, får størst og først plass, både på forsiden og på temasider. Det betyr ikke at vi sier fra oss muligheten til å selv løfte frem innhold vi gjerne vil ha oppmerksomhet rundt. Men det betyr at vi gjør det enda enklere for brukere å finne det de er ute etter. På den måten tror vi at endringen kan bidra til at enda flere medlemmer og andre brukere finner svar på spk.no.

Ny visuell profil

Nye spk.no inneholder de samme tjenestene og den samme informasjonen, men vi har gjort noen forbedringer som vi håper vil gjøre det enda enklere å finne svarene du er ute etter:

  • Vi har skiftet logo, farger og fonter. Hensikten er å rydde opp, forenkle og forbedre. I sum tror vi dette vil bidra til å gjøre spk.no mer oversiktlig.
  • Spk.no inneholder mye nyttig informasjon du kan trenge. Vi har ryddet opp i struktur og innhold, slik at det blir lettere å finne frem. I tillegg er knapper og andre elementer tydeligere.
  • Åpne og lukkede sider (Min side) er sydd sammen til ett nettsted – både visuelt og når du navigerer. Det blir derfor mye lettere å vandre mellom åpne og lukkede sider for deg som medlem.

Gi oss din tilbakemelding

Vi vil veldig gjerne høre hva du synes om de nye nettsidene våre. Kanskje sitter du på noen ønsker eller gode idéer til hvordan de kan bli enda bedre? Skriv din mening til oss her.