Behov for pensjonskurs i 2018?

Nå kan du melde deg på tredagers seniorkurs over hele landet. Eller på dagskurs om pensjon, kalt pensjonsseminar. SPKs kurs for 2018 er nå åpne for påmelding.

Bilde fra jubileumskurs 2017
«Rist på hendene og si yeaaaah! Dere har individuell garanti». Topp stemning på SPKs pensjonskurs. Her fra et av SPKs jubileumskurs, høsten 2017. Foto: Sivert Almvik/SPK.

Kan du nok om pensjon? Vet du hva du kan forvente deg i pensjon fra NAV og fra Statens pensjonskasse? Vi tilbyr nå åpne dagskurs om pensjonsrettigheter for deg som er født i 1958 eller tidligere. 

Første pensjonsseminar i 2018 arrangeres i Oslo den 18. januar, og i løpet av våren arrangeres det kurs også i Trondheim, Bergen og Stavanger.

SPKs seniorkurs er tredagers kurs som gir deltakerne nyttig og viktig informasjon til livet som pensjonist. I løpet av 2018 arrangerer vi seniorkurs 17 ulike steder i Norge, fra Arendal i sør til Tromsø i nord. Første seniorkurs går av stabelen på Kongsberg i midten av februar.

I tillegg til pensjonsseminarer og seniorkurs, tilbyr SPK en rekke andre kurs for medlemmer og virksomheter, fagforeninger og organisasjoner.