Digitale kurs i et utfordrende år

SPK tilbyr nå digitale kurs ut 2020. Kursene erstatter de fysiske kursene som var planlagt resten av året. Etter sju måneder med digitale kurs, har vi fått god erfaring i å holde opplæring om pensjon på nett, garanterer Henk Sivertsen, avdelingsleder for kurs i SPK.

mann holder kurs fra scene

Kurs og konferanseavdelingen i SPK holder til vanlig store kurs over hele landet. Her er avdelingsleder Henk Sivertsen på scenen i Bergen i 2019.

Det er utfordrende å drive ekstern kursvirksomhet i 2020. Kursavdelingen i SPK er vant til å være «på veien» hele tiden og møte medlemmer og andre som er interessert i pensjon over hele landet.

- Det har vært en stor overgang med hjemmekontor og et nedstengt samfunn, men vi har snudd oss rundt og har levert digitale kurs allerede fra mars i år. Nå etter 7 måneder med læring og erfaring er vi enda mer forberedt til å tilby gode digitale kurs, sier Henk Sivertsen.

I høst begynte SPK igjen å tilby fysiske kurs. Håpet var at den positive smitteutviklingen fra sommeren skulle holde seg. Dessverre så er vi alle litt tilbake til «start» på grunn av pandemiens utvikling. Vi har derfor avlyst alle de fysiske kursene fram til 2021 og erstattet disse med digitale kurs. Se under for en oversikt over disse.

Et bedre 2021?

- Vi satser på at 2021 blir et bedre år på alle mulige måter, og har satt opp en full rekke av fysiske kurs. Kurskalenderen ligger ute allerede på SPK.no. Vi kommer også til å satse videre på digitale kurs, for våre erfaringer med disse kursene har vært gode, sier Henk Sivertsen.

Oversikt over digitale kurs

  • Digitalt pensjonsseminar 10. november
  • Digitalt pensjonsseminar 19. november
  • Digitalt HR-kurs 24. november
  • Digitalt medlemskaps- og rapporteringskurs 2. desember
  • Digitalt pensjonsseminar 9. desember
  • Digitalt pensjonsseminar 8. januar 2021

 

Se en oversikt over alle kurs her på SPK.no.