Logg inn på Min side

Logg inn medlemmer

Når du logger inn på Min side, kan du beregne alderspensjonen din med dine egne tall.

På Min side får du i tillegg oversikt over medlemskapet ditt:

  • Din opptjeningstid
  • Din pensjon
  • Din pensjonssak
  • Ditt lån

Min side gir ikke informasjon om yrkesskade, men du kan sende inn dokumentasjon til yrkesskade og gruppelivssaker via kontaktskjemaet på Min Side.

Logg inn for medlemmer

Slik logger du inn

OBS: Vær oppmerksom på at vi ikke lenger støtter Internet Explorer 11 på våre innloggede sider. Bruker du Internet Explorer 11 kan vi ikke garantere at funksjonalitet slik som kalkulatorer eller skjemaer vil fungere. Hvis dette gjelder deg vil vi anbefale at du oppdaterer din nettleser. Det finnes mange som vil fungere fint, men vi anbefaler i hovedsak Google Chrome og Microsoft Edge

 

Logg inn arbeidsgivere

Alle virksomheter som er registrert med daglig leder i Enhetsregisteret i Brønnøysund, skal benytte denne løsningen. Den enkelte virksomhet administrerer selv tilgang til "Min virksomhet" via Altinn.

Logg inn arbeidsgiver

 

NB! Virksomheter i Pensjonsordningen for apotekvirksomhet (POA) må logge inn her:

Logg inn POA

 

Logg inn andre pensjonsordninger

Pensjonsordninger som er med i Overføringsavtalen skal bruke denne løsningen. Når du logger inn, får du tilgang til opplysninger om medlemmets opptjening i Statens pensjonskasse.

Vi har utviklet ny løsning som benytter innlogging via ID-porten. Den enkelte virksomhet administrerer selv tilgang til denne løsningen i Altinn. 

Logg inn andre pensjonsordninger  Innlogging via ID-porten