visste du at du kan søke om boliglån i Statens pensjons­kasse?

Alle som har sin tjenestepensjonsordning i Statens pensjonskasse har mulighet til å søke om inntil 2 300 000 kroner i boliglån til en gunstig rente. 1. september senkes renten til 1,292 prosent.

Som medlem av Statens pensjonskasse kan du søke om lån til kjøp av egen bolig, refinansiering og oppussing, samt lån i forbindelse med skifte- og arveoppgjør. 

Alltid gunstig rente

Renten i SPK skal alltid gjenspeile et snitt av de fem beste lånetilbudene i markedet. Det betyr at du slipper å følge opp banken din, eller «shoppe» fra bank til bank for å få den laveste renten. Vi vil til enhver tid ha en av markedets gunstigste renter.

Sjekk hvor mye det koster å låne

Fra 1. september vil renten være 1,292 prosent. Effektiv rente vil avhenge av størrelsen på lånet ditt. På spk.no kan du bruke lånekalkulatoren for å beregne hva et lån vil koste, og få en oversikt over renter og avdrag ved ulike beregninger. 

Du søker enkelt på Min side

Alle medlemmer kan logge inn på Min side på spk.no og få oversikt over eget medlemskap. Der kan du også enkelt søke om boliglån og følge status på behandlingen av saken din.

Vi benytter elektronisk signering ved innvilgelse av lån. Alt du trenger å gjøre er å sende oss en lånesøknad, legge ved siste års skattemelding og siste lønnslipp.