Jobb hos oss

Hos oss får du mulighet til å utvikle deg i et tverrfaglig miljø, og gjøre en forskjell for over en million nordmenn som har sin pensjonsopptjening i Statens pensjonskasse.

Gode grunner til å jobbe hos oss

presentasjon

Et viktig samfunnsoppdrag

Våre ordninger er en viktig del av sparingen til alderspensjon og en viktig forsikring ved uførhet, og for etterlatte ved dødsfall. Det betyr at SPK representerer trygghet direkte eller indirekte for nærmere halve Norges befolkning. 

presentasjon

Vi jobber tverrfaglig

Hos oss jobber både aktuarer og jurister, saksbehandlere og teknologer, kommunikasjonsfolk og økonomer. Vi er avhengig av bred kompetanse og mangfold, både faglig og menneskelig.  

presentasjon

Smidige og digitale

Vi arbeider målrettet for å gjøre tjenestene våre bedre og tilpasset brukernes behov. Arbeid med å utvikle nye løsninger går hånd i hånd med forbedring av det vi allerede har. Vi har et stort og smidig IT-miljø og vi jobber  med å digitalisere og automatisere tjenestene våre. 

presentasjon

Utfordringer og muligheter

Nå og i de neste årene er vi midt i en reformperiode med flere utfordende oppgaver foran oss og høye ambisjoner om å skape gode brukeropplevelser og gjøre pensjon enklere for medlemmene. 

Vi tilbyr...

I Statens pensjonskasse (SPK) får du faglige utfordringer, en arbeidsgiver som gir deg ansvar, og kollegaer som vil se deg lykkes. Les mer om mulighetene hos oss.